Skip to content

E-commerce Manager

Breukelen€ 2.880 - € 3.700 per maandMarketing

Functieomschrijving

Zorg jij voor de beste gebruikservaring op een website? Weet jij welke logistieke en verzendopties het meest geschikt zijn? Ben je gek van A/ B testing en zie jij het als een sport om continue te blijven optimaliseren en conversie percentages te verhogen?
Lees dan verder, want Valk Store is op zoek naar jou. 


Wij zijn op zoek naar een e-commerce manager voor het beheer en de dagelijkse exploitatie van Valk Store, de officiële webshop van Van der Valk. In Valk Store shop je onze selectie luxe producten die ook in de Van der Valk hotels te vinden zijn.


Jouw werk

Onze hotels zijn landelijk bekend, maar de Valk Store nog niet! Eigenlijk ga je werken in een start-up binnen een grote onderneming. Hierdoor:

 • Krijg je alle middelen en mogelijkheden om het verschil te maken.
 • Kun je blijven leren.
 • Kun je maand op maand records blijven breken.

Ontkurk je graag elke maand een fles omdat er weer een record is verbroken? Zie jij het als een sport om continu te blijven verbeteren? Kun jij groot denken, plannen maken, en daar vervolgens zelf mee aan de slag gaan? Dan zoeken we jou!


Wat je gaat doen

Je denkt mee over de ontwikkeling en implementatie van strategieën die de zichtbaarheid, het verkeer en de conversie op de webshop te vergroten. Je analyseert gegevens en voert A/B-testen uit om de prestaties van de webshop te meten en te verbeteren. Je zorgt voor nauwkeurige en up-to-date productinformatie en optimaliseert de navigatie en zoekfunctionaliteit. Je optimaliseert de gebruikerservaring en zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

Niet alleen ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en digitale marketing, maar je past ze ook toe in onze webshopstrategie. Je neemt het initiatief en komt met plannen om de bekendheid van Valk Store te vergroten, bijvoorbeeld door verbeteringen buiten de webshop te implementeren, zoals het openen van een pop-up store. Daarnaast denk je na over mogelijkheden om de supply chain te optimaliseren en Valk Store naar een hoger niveau te tillen.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we vanuit ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

E-commerce en digital marketing zijn je passie, je bent flexibel en goed in prioriteiten stellen. Integriteit, assertiviteit en pragmatisch handelen zijn kenmerken die jij bezit. Je werkt graag samen met verschillende specialisten en brengt daarbij structuur aan om samen tot het beste resultaat te komen.

Verder:
 • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van e-commerce, digitale marketing of een vergelijkbaar vakgebied.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in e-commerce, bij voorkeur in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt aantoonbare kennis van e-commerceplatforms, zoals Magento, Shopify of WooCommerce, en bent bekend met webanalysetools en SEO.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van digitale marketingcampagnes.
 • Je bent analytisch, resultaatgericht en hebt sterke probleemoplossende vaardigheden.
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar een uitstekende gebruikerservaring.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de e-commercebranche en weet deze toe te passen in je werk.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met verschillende belanghebbenden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.880,- tot €3.700,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.880 - € 3.700 per maand
Marketing

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.880 - € 3.700 per maand
Marketing

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?