Valk Service Center - Finance Stagiair(e)
Overslaan naar content

Finance Stagiair(e)

Op locatie
 • Breukelen
€ 750 per maandStages

Functieomschrijving

Ben jij cijfermatig sterk, zie jij snel verbanden en wil je je verder ontwikkelen tot finance professional? Vanaf februari 2025 zoekt Valk Service Center een stagiair(e) Finance.

Jouw stage

Tijdens je stage op de Finance afdeling bij Valk Service Center komen alle financiële processen aan bod. Denk hierbij aan maand- en jaarafsluitingen, begrotingen, forecasts en audits. Binnen deze stage ga je aan de slag met verschillende operationele taken zoals het verwerken van inkoopfacturen, de maandelijkse facturatie en het maken van financiële analyses. Ook ondersteun je bij de maandafsluiting, BTW aangiftes, het opstellen van de jaarrekening, de begroting, salarissen en verschillende managementrapportages. Om meer inzicht te krijgen in de processen die bij deze taken horen, bied jij ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden en draai jij als volwaardig medewerker mee op onze afdeling Finance.


Maak jij samen met het team financiële analyses?

Zijn er financieel gerelateerde vragen van de Van der Valk hotels? Jij helpt ze graag! Er is voldoende ruimte om je eigen taken en verantwoordelijkheden te krijgen. Zo krijg je gedurende deze stage (in overleg) eigen projecten en verantwoordelijkheden die in jouw interesseveld liggen en aansluiten bij onze bestaande projecten. Je vindt het daarom leuk om zelfstandig te werken en krijgt energie van het oppakken en afronden van projecten. Er is hierbij alle ruimte om, in samenwerking met anderen, verbeterpunten direct te implementeren.

Je team

Het Finance team bestaat op dit moment uit twee collega’s en één teamleider. Met dit team ben je tijdens je stage verantwoordelijk voor de finance afdeling van het Valk Service Center. Binnen het team heerst er een gezellige sfeer en een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Omdat het een klein en hecht team is, is er een open cultuur waardoor er veel gedeeld wordt. Dit maakt het ook mogelijk om vragen te stellen. Daarnaast lunchen en borrelen we graag met onze collega’s.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Als stagiair(e) ben je ambitieus en wil je graag veel leren. Dit gaat gepaard met een proactieve houding en een echte hands-on ondernemersmentaliteit. Verder ben je planmatig en administratief sterk, heb je een kritische en analytische houding en weet je snel verbanden te leggen.

Verder:
 • Je volgt een hbo opleiding bedrijfseconomie, bedrijfskunde of hotel management;
 • Het is een pré als je ervaring met Excel hebt;
 • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar om mee te werken. De andere twee dagen is er eventueel ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Stagevergoeding van €750,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?