Overslaan naar content

Head of Learning & Development

Breukelen€ 4.000 - € 5.500 per maandHR

Functieomschrijving

Wil jij jouw passie voor leren en ontwikkeling inzetten binnen het Valk Service Center en voor onze hotels?

Jouw werk

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Head of Learning & Development die een flinke uitdaging niet schuwt. Onze mensen zijn cruciaal voor ons succes. Dit begint al bij het aantrekken van enthousiaste stagiairs en het leggen van de juiste contacten met scholen voor het Valk Service Center en de Van der Valk Hotels om vervolgens te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.


Wat houdt jouw rol precies in?

Jij gaat het verschil maken door een heldere L&D visie te formuleren. Deze visie vertaal je naar concrete plannen op het gebied van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel het Valk Service Center als onze hotels. Denk hierbij aan de doorontwikkeling van onze interne Van der Valk trainingen, erkende opleidingen en het e-learningplatform. Je werkt op basis van data en evalueert voortdurend de effectiviteit van ons trainingsaanbod en voert verbeteringen door waar nodig. Daarnaast denk je mee over hoe wij Van der Valk als stage organisatie nog beter op de kaart kunnen neerzetten en de samenwerkingen met de (hotel)scholen kunnen optimaliseren. Je geeft leiding aan de L&D-afdeling en Talent Recruitment bestaande uit vijf collega's en je maakt deel uit van het operationeel MT.


Maak jij samen met jouw collega's de L&D strategie binnen Van der Valk toekomstbestendig?

Het team

De afdeling HR bestaat uit vijf collega's en houdt zich onder andere bezig met recruitment voor het VSC en voor stages in de Van der Valk hotels, en Valk Opleidingen. Verder werk je op diverse vlakken samen met de Head of Finance die verantwoordelijk is voor de administratieve kant van HR en HR projecten. Samen werken wij aan een toekomstbestendige HR afdeling door nauw met elkaar samen te werken. Zo starten we elke ochtend met een korte dagstart en lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.


De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotel van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je hebt een sterk zelfbeeld, bouwt snel vertrouwen op, kunt goed netwerken en bent niet bang om verbeteringen door te voeren. Verder heb je inzicht in de dynamiek van organisaties, weet je hoe gezonde, gemotiveerde en groeiende teams eruit zien en kun je handvatten geven om dit nog beter te maken. Daarnaast zijn integriteit, assertiviteit en pragmatisch handelen kenmerken die jij bezit.

Verder:
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen HR, waarvan minimaal twee jaar leidinggevende ervaring;
 • Weet jij recruitmentkennis en systemen effectief in te zetten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €4.000,- tot €5.500,- o.b.v. 38 uur;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
HR

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
HR

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?