Skip to content

HR Manager

Breukelen€ 4.000 - € 5.500 per maandHR

Functieomschrijving

Krijg jij er energie van om mee te denken met strategische én uitvoerende HR-vraagstukken en wil jij jouw loopbaan voortzetten bij ons mooie familiebedrijf?

Jouw werk

Het aantrekken, binden en boeien van (nieuwe) medewerkers, dát is waar jij als HR manager voor gaat! Jij denkt mee hoe je op strategisch en tactisch niveau verschillende HR uitdagingen op de korte en lange termijn kunt aanpakken en weet dit te vertalen naar de praktijk. Jij staat als HR manager middenin de organisatie en weet wat er speelt op de werkvloer. Verder geef je leiding aan de teams Recruitment en Learning & Development (L&D) en ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor diverse HR thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, HR kennissessies, werkgeluk en (flexibele) arbeidsvoorwaarden.
Ons recruitmentteam is op het gebied van stages van 70+ Van der Valk Hotels de verbindende schakel met de (hotel en toerisme) scholen en zet de behoeftes van de hotels om in waardevolle samenwerkingsverbanden. Daarnaast is het recruitmentteam ook verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe collega’s voor het Valk Service Center (VSC). Om onze nieuwe collega’s te vinden en aan te nemen, denk jij mee over arbeidsmarktcommunicatie en de uitvoering daarvan. Verder ben je een uitstekende stakeholdermanager en motiveer je het recruitmentteam het beste uit zichzelf te halen.


Ga jij met ons de HR afdeling professionaliseren en toekomstbestendig maken?


Ook stuur je het L&D team aan, die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van het leerportfolio voor zowel onze hotelmedewerkers als de medewerkers van VSC. Denk hierbij aan de doorontwikkeling van onze interne Van der Valk trainingen, erkende mbo opleidingen en het e-learningplatform.

Daarnaast speel je in op de ontwikkelingen in de markt en kom je met nieuwe initiatieven en verbeterplannen voor VSC en de hotels en weet deze ook te vertalen naar de praktijk. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie.

Je team

De afdeling HR bestaat uit acht collega's en houdt zich onder andere bezig met recruitment voor het VSC en voor stages in de Van der Valk hotels, Valk Opleidingen en HR projecten. Verder werk je op diverse vlakken samen met de finance manager die verantwoordelijk is voor de administratieve kant van HR als arbeidsovereenkomsten en salarissen. Met elkaar werken wij aan een toekomstbestendige HR afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo starten we elke ochtend met een korte dagstart en lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotel van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je hebt een sterk zelfbeeld, bouwt snel vertrouwen op, kunt goed netwerken en bent niet bang om verbeteringen door te voeren. Verder heb je inzicht in de dynamiek van organisaties, weet je hoe gezonde, gemotiveerde en groeiende teams eruit zien en kun je handvatten geven om dit nog beter te maken. Daarnaast zijn integriteit, assertiviteit en pragmatisch handelen kenmerken die jij bezit.

Verder:
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen HR, waarvan minimaal twee jaar leidinggevende ervaring;
 • Weet jij HR tools, recruitmentkennis en systemen effectief in te zetten;
 • Je hebt kennis van employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment marketing;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €4.000,- tot €5.500,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden;

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!


ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
HR
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
HR

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?