Overslaan naar content

HR Stagiair(e)

Breukelen€ 750 per maandStages

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat de Employee Journey zo soepel mogelijk verloopt? Vanaf september zoekt Valk Service Center een stagiair(e) HR. 

Jouw werk

Tijdens je stage op de HR afdeling bij Valk Service Center leer jij alle ins en outs van HR administratie en Recruitment. Je gaat aan de slag met veel verschillende taken uit de HR praktijk, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het schrijven en plaatsen van wervende vacatureteksten en het verwerken van alle personeelsmutaties in het HR systeem. Loopt een arbeidsovereenkomst af of heeft een medewerker binnenkort een jubileum? Jij pakt het graag op! Jij coördineert de opvolging van personele zaken, van onboarding tot offboarding. Voor personeel ben jij het aanspreekpunt. Of het gaat over vragen met betrekking tot reiskosten en verlof of dat een medewerker vraagt om een werkgeversverklaring, jij helpt ze graag! Naast alle administratieve taken die je uit gaat voeren tijdens je stage, ga je ook kandidaten uitnodigen en/of afwijzen voor openstaande vacatures, interessante recruitmentevenementen en stagemarkten bijwonen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen in het HR vak?

Gedurende je stage is er voldoende ruimte om je eigen taken en verantwoordelijkheden te krijgen. Zo kun je tijdens deze stage (in overleg) projecten doen die in jouw interesseveld liggen en aansluiten bij onze bestaande projecten! Er is hierbij alle ruimte om, in samenwerking met anderen, verbeterpunten direct te implementeren.

Je team

Het HR team bestaat momenteel uit acht collega's. Het team houdt zich onder andere bezig met recruitment voor het Valk Service Center, recruitment voor de stages in de Van der Valk hotels, Valk Opleidingen, HR administratie en HR projecten. Samen werken wij aan een toekomstbestendige HR afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan.  Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, Revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Als stagiair(e) ben je ambitieus en wil je graag veel leren. Dit gaat gepaard met een proactieve houding en een echte hands-on ondernemersmentaliteit. Verder ben je planmatig en administratief sterk, heb je een kritische en analytische houding en weet je snel verbanden te leggen.

Verder:
  • Je volgt een hbo opleiding Human Resource Management (HRM), bedrijfskunde of hotel management;
  • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar om mee te werken. De andere twee dagen is er eventueel ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

  • Stagevergoeding van €750,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
  • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor.
  • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
  • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?