Skip to content

Learning & Development Coördinator

Breukelen€ 2.650 - € 3.650 per maandHR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je Learning & Development kunt opzetten, implementeren, optimaliseren en coördineren?

Jouw werk

Als Learning & Development (L&D) coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en het (door)ontwikkelen en onderhouden van ons leerportfolio. Jij snapt dat een leerinterventie pas maximaal kan bijdragen aan onze strategische doelen als alles klopt.

Daarom ga je aan de slag met het achterhalen van de leer- en kennisbehoeften van alle aangesloten Van der Valk hotels. Wanneer de behoefte duidelijk is, verwerk je alle input in een projectplan waarbij je ervoor zorgt dat alle betrokken partijen zich ook aan het opgestelde projectplan houden. Hierbij houd je rekening met het budget, de beschikbare tijd en kwaliteit. 


Word jij enthousiast van het ontwerpen en creëren van leermiddelen voor onze hotels?


Jij behandelt nieuwe verzoeken en implementeert daarnaast proactief de nieuwste trends vanuit de markt. Daarnaast ben jij de vraagbaak voor alle Van der Valk vestigingen als het aankomt op opleidingen en trainingen en verzorg je de coördinatie hiervan. Van het inplannen van trainingen bij locaties, het regelen van acteurs, beantwoorden van vragen tot facturatie. Ook onderzoek je welke L&D gerelateerde processen goed lopen en welke beter kunnen. Jij denkt hier graag over mee, bent proactief en kunt zelfstandig veel werk verzetten.


Je team

Het HR team bestaat momenteel uit acht collega's. Het team houdt zich onder andere bezig met recruitment voor het Valk Service Center, recruitment voor de stages in de Van der Valk hotels, Valk Opleidingen, HR administratie en HR projecten. Samen werken wij aan een toekomstbestendige HR afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo starten we elke ochtend met een korte dagstart om te weten waar iedereen mee bezig. Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.


De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je bent een teamspeler en toont initiatief en creativiteit om tot een passende leerervaring te komen die aansluit bij de doelgroep. Je weet snel te schakelen, gestructureerd te werken en hebt oog voor detail. Daarnaast richt je systemen en workflows zo in dat er efficiënt en effectief gewerkt kan worden.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal een jaar relevante werkerving binnen HR;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.650,- tot €3.650,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden;

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.650 - € 3.650 per maand
HR
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.650 - € 3.650 per maand
HR

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?