Valk Service Center - Logistiek Medewerker
Overslaan naar content

Logistiek Medewerker

Op locatie
 • Eindhoven
€ 14,4 - € 15,4 per uurInkoop

Functieomschrijving

Ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind jij het niet erg om letterlijk en figuurlijk je houden uit de mouwen te steken?

Jouw werk

Vanuit ons magazijn leveren we allerlei bestellingen aan meer dan 70 Van der Valk hotels. Van thee tot ijs en van snoep tot soep, we leveren veel verschillende producten en dat worden er steeds meer! Iedere dag opnieuw zorgen we ervoor dat alle logistieke processen vloeiend verlopen, zodat onze hotels hun bestellingen volgens afspraak geleverd krijgen. Denk hierbij aan inkomende en uitgaande goederenstromen, orderverzameling, expeditie, magazijninrichting en retoursortering. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het orderpicken, het laden van de vrachtwagens, het aanvullen van de voorraden en het netjes en opgeruimd houden van ons magazijn. Wanneer je je reachtruck certificaat hebt, ben je ook verantwoordelijk voor het verplaatsen en opslaan van goederen zodat deze op een logische plek in het magazijn komen te staan.

Zorg jij ervoor dat de vrachtwagens op tijd en goed geladen zijn?

Ons distributiecentrum is vijf dagen per week operationeel. Maandag, woensdag en vrijdag zijn de dagen waarop alle orders worden verzameld en de vrachtwagens worden geladen. Deze rijden op dinsdag, donderdag en zaterdag hun routes en op deze dagen worden de voorraden weer aangevuld door onze leveranciers. Er wordt iedere dag gewerkt in twee shifts, waarbij de werktijden van 07.00 - 16.00 of van 10.00 - 19.00 zijn. Dit betekent dus hoe dan ook afwisselende werkzaamheden!

Je team

Het distributieteam bestaat momenteel uit 24 collega's. Het team realiseert met elkaar het complete logistieke proces van de goederen voor onze hotels. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Er is er een open cultuur waardoor er veel gedeeld wordt. Dit maakt het ook mogelijk om vragen te stellen en er worden regelmatig grappen gemaakt.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvriendelijke hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het distributiecentrum van de afdeling inkoop. Inkoop realiseert op strategisch niveau inkoop voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. De opslag en distributie hadden wij altijd uitbesteed, maar afgelopen jaar hebben wij besloten om dit in eigen beheer te gaan doen. Hiervoor hebben we recent een nieuw en modern distributiecentrum gebouwd vlakbij Eindhoven Airport.

Vereisten

Jij

Je bent flexibel, weet van aanpakken en bent een echte teamplayer. Daarnaast kun je accuraat en netjes werken, heb je een positieve werkinstelling en ben je collegiaal ingesteld.

Verder:

 • Werkervaring binnen distributiecentra of magazijnen is een pré;
 • Je bent in het bezit een reachtruck certificaat; 
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor de shift van 10.00 - 19.00. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €14,40,- tot €15,40,- bruto per uur (als je 21+ bent); 
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 14,4 - € 15,4 per uur
Inkoop

of

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 14,4 - € 15,4 per uur
Inkoop

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?