Skip to content

Low-code Developer

Breukelen€ 3.250 - € 4.000 per maandProduct

Functieomschrijving

Koppel jij de juiste systemen aan elkaar voor die ultieme guest journey van onze hotelgasten?

Jouw werk

Samen met guest journey specialisten, product owners en stakeholders gebruik jij low-code oplossingen om toffe nieuwe digitale touch-points in de guest journey te realiseren. Denk hierbij aan oplossingen zoals met je telefoon de hotelkamerdeur openen of self check-in oplossingen voor het hotel ontbijt. Wat dacht je van het opstellen van scenario gebaseerde triggers voor het versturen van een Room upsell berichtje via WhatsApp? De mogelijkheden zijn eindeloos en onze wensen en ambities om digitaal te innoveren vraagt vaak om slimme low-code oplossingen. Je gaat aan de slag met no-code tools als Retool of UI Bakery om die te realiseren.


Spreek jij samen met de development lead de low-code scenarios door?

Naast oplossingen voor onze gasten en hotel medewerkers, werk je soms ook aan slimme oplossingen om onze interne teams efficiënter te laten werken. Automatische data flows binnen Microsoft Teams zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw Support collega's automatisch een berichtje ontvangen als één van onze hotel websites niet bereikbaar is. Een ander onderdeel van jouw rol is om de voortgang van jouw digitale slimmigheden enthousiast te delen binnen onze teams en de Van der Valk familie. Dat doe je in een maandelijkse development pizza-sessie met een drankje aan de bar en via korte updates op ons interne social platform.

Je team

Het Development team is volop in groei en bestaat uit acht specialisten op gebied van product, UX & visual design, business analisten en low-code builders. Het team werkt samen met onze development partner aan het Valk Platform dat bestaat uit alle hotelsites en de centrale deal platforms. Denk hierbij ook aan gave touch-points als Self Check-out, de Mijn Valk Account omgeving en natuurlijk de krachtige bookingtool waar het grootste deel van alle reserveringen van de ruim 75 hotels doorheen stroomt.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Met jouw affiniteit voor techniek heb je van nature een interesse in data en systemen - of dat nu een API of json is - en word je enthousiast van het samenwerken om een guest journey te verbeteren. Je bent flexibel en van nature nieuwsgierig. Integriteit, assertiviteit en pragmatisch handelen zijn kenmerken die jij bezit. Je werkt graag samen met verschillende specialisten en brengt daarbij structuur aan om zo goed mogelijk overzicht te houden op wat nodig is om het beste resultaat te behalen.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen e-commerce;
 • Je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met een low-code tool als Retool, Power Automate of UI Bakery;
 • Je hebt kennis van data systemen & structuren als APIs, json en csv bestanden;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €3250,- tot €4000,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.250 - € 4.000 per maand
Product
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.250 - € 4.000 per maand
Product

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?