Valk Service Center - Marketing Stagiair(e)
Overslaan naar content

Marketing Stagiair(e)

Op locatie
 • Breukelen
€ 750 per maandStages

Functieomschrijving

Ben jij die creatieve geest die onze hotels online en offline op de kaart zet? Vanaf september zoekt Valk Service Center een stagiair(e) Marketing.

Jouw werk

Als Marketing Stagiair(e) bij Valk Service Center is geen dag hetzelfde. In samenwerking met het team van online marketeers maak jij een succes van onze (internationale) campagnes en help je mee aan het optimaliseren en uitbreiden van meer dan 70 hotelsites.

Kom jij ons leuke marketing team versterken?


Jij helpt mee met het bedenken en maken van succesvolle marketingcampagnes, het creëren van content voor alle communicatiekanalen en je beheert de verschillende social media kanalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de online nieuwsbrieven, zowel het maken als versturen. Met jouw creativiteit weet je elke keer de lezers te boeien en binden aan onze hotels en maak je ludieke content. Ook werk je mee aan het maken van contentplannen voor hotels. Daarin onderzoek je samen met je collega’s welke optimalisaties er aan verschillende hotelsites gedan kunnen worden. Denk hierbij aan het verbeteren van tekst, beeld en SEO. Verder volg je de ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie op de voet, om deze toe te lichten aan het team of direct toe te passen.

Je team

Het marketingteam bestaat momenteel uit zeven collega’s en een stagiair. Het team houdt zich bezig met de content voor de hotels en de algemene platformen (zoals Valk Verrast & Valk Deals). Samen werken wij aan de landelijke campagnes, hotelwebsites, nieuwsbrieven en social media. Dit doen we door een goed samenwerken met elkaar, leuke projecten en veel gezelligheid op de werkvloer! We lunchen elke dag gezellig met elkaar aan de lange lunchtafel, en ook wandelen en borrelen we graag.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je bent creatief, kunt goed multitasken en schrikt niet als er opeens drie collega's tegelijk aan je bureau staan die vragen voor je hebben. Daarnaast ben je gedreven, enthousiast en weet je Van der Valk telkens weer op een verrassende manier in de spotlights te zetten.

Verder:
 • Je volgt een hbo opleiding marketing, communicatie of hotel management;
 • Je zoekt een meewerkstage (helaas hebben we komende periode geen ruimte voor een afstudeerstage)
 • Het is een pré als je al (enige) ervaring met grafische ontwerp- en DTP-programma's zoals Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator en/of Figma hebt;
 • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar om mee te werken. 
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Stagevergoeding van €750,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?