Valk Service Center - Online Marketeer
Overslaan naar content

Online Marketeer

Op locatie
 • Breukelen
€ 2.800 - € 3.400 per maandMarketing

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde marketeer die staat te trappelen om ijzersterke content te maken en internationale campagnes op te zetten?

Jouw werk

Ons marketingteam is volop in ontwikkeling, zo zijn we sindskort aan de slag gegaan in clusters om onze 75+ hotels nóg beter te kunnen ondersteunen! Tegelijkertijd werken we iedere dag aan het optimaliseren van onze centrale platformen zoals Valk Verrast en Valk Deals, rollen we internationale campagnes uit en zorgen we dat Van der Valk uitstekend zichtbaar is op social media.

Samen met het team ondersteun jij onze hotels, en zorg je dat de gasten zoveel mogelijk direct boeken via de hotelwebsites. Hoe doe je dat? Je creëert content op basis van SEO-analyses en marketing-trends, je coördineert de hotelwebsites, analyseert de resultaten van de ads én je houdt je bezig met de nieuwsbrief van de hotels. Je werkt hierbij samen met je clustercollega's, en onze online marketing partner met wie je meerdere SEO verbeteringen realiseert. Allround had je tweede naam kunnen zijn!

Weet jij samen met ons leuke team gave content te schrijven voor onze hotels?


Als Online Marketeer ken je de dynamische online marketingmarkt als geen ander en weet je hoe je de online conversie kunt verhogen. Zo ontdek jij nieuwe kansen om ons commerciële resultaat te verbeteren door onder andere data te vertalen naar kansen voor onze hotels. Ook ben je altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en weet je deze toe te passen binnen de afdeling. Wat dacht je bijvoorbeeld van AI om verfrissende SEO-content mee te genereren?

Verder adviseer je onze hotels over marketingvraagstukken die spelen en ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Welke processen lopen er goed en welke kunnen er beter? Jij denkt hier graag over mee, bent proactief en kunt zelfstandig veel werk verzetten om marketing naar een hoger niveau te tillen.

Je team

Het marketing team bestaat momenteel uit negen collega’s. Het team houdt zich bezig met de content & marketing voor de hotels en de centrale platformen (zoals Valk Verrast & Valk Deals). Samen werken wij aan de internationale campagnes (denk aan de Vroege Toekan Weken), hotelwebsites, nieuwsbrieven en social media. Dit doen we door een goed samenwerken met elkaar, leuke projecten en veel gezelligheid op de werkvloer! We starten elke ochtend met een bakkie koffie, we lunchen gezellig met elkaar aan de lange lunchtafel, en ook wandelen, sporten en borrelen we graag.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Jij werkt (of hebt gewerkt) binnen marketing en bent toe aan een verdiepingsslag. Met jouw ervaring weet je snel te schakelen, mee te denken en te anticiperen. Data-driven, proactief en ondernemend zijn kenmerken die jij bezit.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen marketing;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met het schrijven voor websites, en kunt zelfstandig SEO-teksten schrijven en zoekwoordanalyses uitvoeren;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig op onderzoek uit te gaan hoe we de campagnes en platformen nóg meer kunnen verbeteren;
 • Je hebt ervaring met ads, e-mailmarketing, en social media marketing;

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.800,- tot €3.400,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
Marketing

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
Marketing

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?