Valk Service Center - Product Manager
Overslaan naar content

Product Manager

Op locatie
 • Breukelen
€ 3.500 - € 5.000 per maandProduct

Functieomschrijving

Bouw jij samen met het Hotel Technology team en stakeholders aan de ultieme guest journey voor onze hotelgasten en hotelcollega's?


Zet jij technologie in om de ultieme hotelervaring voor onze gasten te creëren? In deze rol geef je leiding aan het team van technisch specialisten, waaronder Business analysts en Integration Engineers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het technisch landschap binnen het hotelwezen, met een focus op de integratie van operationele kernsystemen zoals het PMS, betalingssystemen (POS), sleutelkaarten, digitale kiosken, finance koppelingen etc.


Jouw werk

Als Product Manager werk je nauw samen met het Product- en Implementation team voor de bouw, integratie en uitrol van technologische oplossingen naar onze 75 hotels. Je speelt een sleutelrol in de realisatie van onze visie op technologie, waarbij je zorgt voor naadloze integraties met het Valk Platform. Je inzet is gericht op het verbeteren van de gastervaring en operationeel succes door middel van innovatieve technologische oplossingen.

Werk jij samen met jouw Hotel Solutions team aan nieuwe digitale oplossingen voor onze hoteloperatie en gastervaring?


Een ander onderdeel van jouw rol is om de voortgang van digitale innovatie vanuit hotel technologie enthousiast samen met het team te delen binnen onze teams en de Van der Valk familie. Dat doe je in een maandelijkse development pizza-sessie met een drankje aan de bar en via korte updates op ons interne social platform.

Je team

Je geeft leiding aan een dynamisch team van Business Analysts en Integration Engineers. Samen met je team zorg je voor de implementatie van technologische vernieuwingen, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende afdelingen binnen onze organisatie om onze technologische infrastructuur voortdurend te verbeteren en te innoveren.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Met jouw affiniteit met techniek heb je van nature een interesse in digitale innovatie en hotel technologie en word je enthousiast van het samenwerken om een guest journey of hotel operatie te verbeteren. Je bent flexibel en goed in prioriteiten stellen. Analytisch, gestructureerd en pragmatisch handelen zijn kenmerken die jij bezit. Je werkt graag samen met verschillende specialisten en brengt daarbij structuur aan om zo goed mogelijk overzicht te houden op wat de wensen van iedereen zijn om tot het beste resultaat te komen.

Verder:
 • Je hebt een Bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen travel of hospitality als product owner;
 • Ervaring in het werken met hotelsystemen als PMS, POS, RMS en Finance koppelingen is een pré;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €3500,- tot €5000,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Product

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Product

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?