Skip to content

Project Coördinator

Breukelen€ 2.200 - € 3.000 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

Word jij er warm van om aan projecten te werken die een directe meerwaarde leveren voor zowel de medewerkers als de gasten bij Van der Valk? Dan zoeken wij jou!

Jouw werk

Als Project coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van nieuwe systemen en deze mogelijk te implementeren wanneer ze van bewezen meerwaarde zijn voor de hotels. Dit kunnen grote projecten zijn waarbij jij het tijdspad in de gaten houdt en de juiste mensen met de juiste kennis samenbrengt of kleinere projecten waarbij je zelf inhoudelijk de kennis eigen maakt om met een kloppend advies te komen.Tijdens een project inventariseer je de eisen en wensen van de stakeholders en zet deze om naar duidelijke en testbare features. Je bent het centrale aanspreekpunt voor het samengestelde projectteam, de betrokken hotels én de leveranciers, want jij hebt duidelijk in beeld wat de volgende stap wordt om gestelde deadlines te halen.
In de implementatie fase zorg je ervoor dat je doelgroep duidelijke instructies heeft om jouw project te implementeren. Jij bent het aanspreekpunt en je bent op de hoogte van alle ins- & outs van je project. Iedereen kan met zijn vragen bij jou terecht!

Na de implementatie draag je je project over aan de afdeling service & support waar ze jouw kennis overnemen om support te bieden waar nodig.

Je team

Het project- en implementatie team bestaat momenteel uit vier collega’s. Dit team houdt zich bezig met uiteenlopende projecten. Omdat we projecten na implementatie overdragen aan support, werken we nauw samen met de afdeling service & support en vormen met het gehele Service Center een gezellig team waar geregeld geborreld wordt aan de bar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Jij krijgt er energie van om zaken uit te zoeken, gaat een uitdaging niet uit de weg en je pakt de leiding bij meetings om een project succesvol te coördineren. Je bent enorm liergierig en absorbeert informatie als een spons. Jij krijgt energie van het digitaliseren van bestaande processen en je bent in staat hier een plan voor te maken om het ook daadwerkelijk gerealiseerd te krijgen.

Verder:
 • Je bent proactief, zelfstandig en representatief;
 • Je bent discreet en in staat om te gaan met vertrouwelijke informatie;
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en flexibel;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels), het spreken van een derde taal (Frans of Duits) is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de Hospitality branche en hebt een gerelateerde hbo-opleiding afgerond;
 • Daarnaast heb je affiniteit met de systemen die gebruikt worden binnen de hotels;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en bent bekend met termen als scrum en agile.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris (Horeca CAO schaal 6 tot 8 afhankelijk van ervaring);
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 3.000 per maand
Customer Service
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 3.000 per maand
Customer Service

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?