Valk Service Center - Project Coordinator Stagiair(e)
Overslaan naar content

Project Coordinator Stagiair(e)

Op locatie
 • Breukelen
€ 750 per maandStages

Functieomschrijving

Vanaf september 2024 zoekt Valk Service Center een stagiair(e) Service & Implementatie.

Jouw stage

Als stagiair bij Projects & Implementatie ben je een cruciale schakel in zowel het ondersteunen van onze hotels als het realiseren van projecten die de gastvrijheid van Van der Valk hotels naar een hoger niveau tillen. Je werkt samen met ons project- en implementatieteam en ondersteunt bij het plannen en uitvoeren van diverse projecten. Daarnaast ondersteun je het Service & Success team om onze hotels en medewerkers te begeleiden in het gebruik van systemen en processen.

Door het project- en implementatie team te ondersteunen én het verlenen van support aan zowel hotels als interne medewerkers, heb je een belangrijke rol binnen Valk Services. Deze stage geeft je een overzicht over alle facetten van de hoteloperatie, zowel vanuit een backoffice perspectief als de echte werkzaamheden bij de hotels.

Ben jij die belangrijke schakel tussen onze teams van Support en Projecten? 


Je biedt projectondersteuning door het opstellen van planningen en coördineren van projecten over afdelingen binnen het Service Center en de hotels heen, implementatiebegeleiding voor systemen en software, ondersteuning aan hotels en gasten met betrekking tot systemen en programma's, en werkt nauw samen met verschillende diensten van Valk Services, waarbij de nadruk kan variëren tussen service en ondersteuning en project- en implementatiecoördinatie.


Je team

Onze 15 teamleden zijn meer dan slechts medewerkers; ze vormen de verbindende kracht die ervoor zorgt dat onze hotels moeiteloos functioneren en onze gasten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen. Dagelijks staat dit team klaar om hotelmedewerkers te ondersteunen bij hun taken, onze gasten te assisteren met betrekking tot centraal georganiseerde programma's zoals Valk Loyal, en zich te richten op het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen. Daarnaast werken we aan verschillende projecten en implementeren wij digitale innovaties bij de hotels met een streven naar constante innovatie en verbetering.


De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals Development, Marketing en Operations ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.


Vereisten

Jij

Als stagiair(e) ben je ambitieus en wil je graag veel leren. Dit gaat gepaard met een proactieve houding en een echte hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je goed georganiseerd, administratief vaardig en beschik je over een creatief denkvermogen.


Verder:
 • Je volgt een mbo of hbo opleiding bedrijfseconomie, bedrijfskunde of hotel management;
 • Je hebt een frisse blik en denkt in oplossingen.
 • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende taken
 • Je bent energiek, resultaatgericht en leergierig.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (een derde taal zoals Frans of Duits is een pré).
 • Je hebt affiniteit met systemen en wilt altijd weten hoe een systeem in elkaar steekt.
 • Hebt eerder ervaring opgedaan met het werken aan projecten in een groep tijdens je studie.

Arbeidsvoorwaarden

 • Stagevergoeding van tussen de €500,- en €750,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • Dit betreft een meewerkstage waarin de focus ligt op doorontwikkeling door actief mee te werken;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?