Overslaan naar content

Regional Revenue Manager

Breukelen€ 3.250 - € 4.250 per maandRevenue

Functieomschrijving

Ben jij een expert op het gebied van Revenue Management en wil je een actieve rol spelen in de omzetgroei binnen Van der Valk?

Jouw werk

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor Revenue Management van een aantal hotels, waarbij jij zelf de (prijs)strategie uitzet en strategische Revenue meetings van de hotels voorzit. Daarnaast begeleid en coach je een klein team bestaande uit twee Revenue managers en een coördinator. Samen realiseren jullie de Revenue strategieën voor alle hotels in jullie cluster. Om de best mogelijke resultaten te behalen, begeleid je het team in het verzamelen van de juiste data en informatie met betrekking tot financiële vooruitzichten, marktontwikkelingen en trends van het moment. Je voert niet alle analyses zelf uit, maar zorgt ervoor dat jouw collega’s hierbij kunnen assisteren en helpt hen waar nodig.
Verder zorg je ervoor dat het team een groot gedeelte van het channel management, inventory management en distribution kan afhandelen.
Je ontwikkelt een duidelijke visie voor de hotels die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Dit doe je met een 360 graden blik op Revenue management waarbij je naast kamer omzet ook de F&B en banqueting omzetten mee neemt. Deze onderdelen spelen namelijk een belangrijke rol binnen Van der Valk. Jouw begeleidende rol zorgt ervoor dat je het team mee neemt in deze visie, zodat zij deze delen en kunnen uitdragen naar diverse directieleden.


Daarnaast heb je een coachende rol waarbij je mede verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van jouw teamleden. Jij helpt hen met het ontdekken van hun sterke punten en stippelt samen met hen een ontwikkeltraject uit. Verder ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de forecast en de voortgang ten opzichte van de budgetten om te onderzoeken waar je het team in kunt bijsturen.
                                                      

Weet jij een duidelijke visie te realiseren voor Revenue Management van onze hotels? 

Je team

Het Revenue team bestaat momenteel uit 18 collega's. Samen werken wij aan een toekomstbestendige Revenue afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo werken we in clusters waarmee je dagelijks contact hebt en hebben we elke woensdag een team meeting om te bespreken wat er speelt in de verschillende hotels en waar we best practices en successen delen. Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, Revenue Management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid, weet verschillende projecten goed te coördineren en hebt een scherp analytisch en cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je een gedreven manager met ervaring in het beheren, coachen en ontwikkelen van een team van Revenue analisten.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ten minste 5 jaar werkervaring op het gebied van revenue management;
 • Je hebt werkervaring in de hotellerie en/of een commerciële instelling;
 • Je hebt ervaring met Excel, Word en Outlook;
 • Ervaring met IDPMS en/of Duetto is een pré;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €3.250,- tot €4.250,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak; 
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.250 - € 4.250 per maand
Revenue

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.250 - € 4.250 per maand
Revenue

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?