Valk Service Center - Revenue Coördinator
Overslaan naar content

Revenue Coördinator

Op locatie
 • Breukelen
€ 2.550 - € 3.250 per maandRevenue

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig, analytisch sterk, en wil jij alles te weten komen over de omzetstrategieën van verschillende Van der Valk hotels?

Jouw werk

Het is voor onze hotels elke dag weer een uitdaging om een optimale omzet te behalen en daar ga jij ze bij helpen! Als Revenue Coördinator ondersteun je verschillende Revenue Managers bij het opzetten van de revenue (ofwel omzet) strategie van verschillende hotels. In deze strategie wordt onder andere een optimaal prijsmodel voor de hotelkamers gemaakt en gekeken naar speciale aanbiedingen die aan verschillende type klanten aangeboden kunnen worden zodat de hotels een optimale bezetting hebben. Dit wordt allemaal besproken tijdens verschillende revenue meetings die jij regelmatig samen met de managers zult bijwonen. Vervolgens bespreek je met de manager de strategie en start je met verschillende analyses en het klaarzetten van rapporten. Ook wijzig je dagelijks de tarieven van de hotelkamers en ben je verantwoordelijk voor de in- en output voor zowel ons property management systeem (PMS) als revenu management systeem (RMS). Daarnaast heb je een actieve bijdrage aan het verbeteren van keten brede processen zoals ‘corporate pricing’.


Zorg jij samen met je team ervoor dat de prijsmodellen voor de diverse hotels op orde blijven?


Wanneer je de basis van revenue management begrijpt en toe bent aan de volgende stap, ga je in eerste instantie zelfstandig met alle data aan de slag om vervolgens revenue strategieën/adviezen te geven aan kleinere hotels. Hierbij schakel je regelmatig met de directieleden van de hotels en word je begeleid door een senior revenue manager om alle geleerde kennis op de juiste manier in de praktijk te brengen. Dit doe je met als doel uiteindelijk door te groeien naar de rol van junior revenue manager!

Je team

Het revenue team bestaat momenteel uit 18 collega's. Het team houdt zich onder andere bezig met het bepalen van (prijs)strategieën op basis van data, communicatie met de hotels en het zoeken naar mogelijkheden voor omzet optimalisatie samen met de hotels. Samen werken wij aan een toekomstbestendige revenue afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo werken we in clusters waarmee je dagelijks contact hebt en hebben we elke woensdag een team meeting om te bespreken wat er speelt in de verschillende hotels en waar we best practices en successen delen. Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je bent een teamspeler en toont initiatief en creativiteit om tot een passende adviezen te komen die aansluiten bij de wensen van de hotels. Daarnaast kun je ad-hoc problemen aanpakken, maar ook gestructureerd ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor het team.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met Excel, Word en Outlook;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.550,- tot €3.250,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden;

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.550 - € 3.250 per maand
Revenue

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.550 - € 3.250 per maand
Revenue

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?