Valk Service Center - Revenue Management Stagiair(e)
Overslaan naar content

Revenue Management Stagiair(e)

Op locatie
 • Breukelen
€ 750 per maandStages

Functieomschrijving

Help jij onze online distributie naar een hoger niveau te tillen en ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het prijs- en reserveringsbeleid van onze hotels? Vanaf september zoekt Valk Service Center een stagiair(e) Revenue Management.

Jouw werk

Het is voor onze hotels elke dag weer een uitdaging om een optimale omzet te behalen en daar ga jij ze bij helpen! Als Revenue Management stagiair(e) ondersteun je verschillende revenue managers bij het opzetten van de revenue (ofwel omzet) strategie van verschillende hotels. In deze strategie wordt onder andere een optimaal prijsmodel voor de hotelkamers gemaakt en gekeken naar speciale aanbiedingen die aan verschillende type gasten aangeboden kunnen worden zodat de hotels een optimale bezetting hebben.

Wil je helpen met het maken van verschillende prijsmodellen?

Daarnaast ondersteun je onze Revenue Coördinators. Zij zijn onder andere bezig met het dagelijks wijzigen van de tarieven van de hotelkamers en zij zijn verantwoordelijk voor de in- en output voor zowel ons property management systeem (PMS) als revenu management systeem (RMS). Wanneer je de basis van revenue management begrijpt en toe bent aan de volgende stap, duik je zelf in de systemen om deze werkzaamheden op te pakken.

Je team

Het revenue team bestaat momenteel uit 18 collega's. Het team houdt zich onder andere bezig met het bepalen van (prijs)strategieën op basis van data, communicatie met de hotels en het zoeken naar mogelijkheden voor omzet optimalisatie samen met de hotels. Samen werken wij aan een toekomstbestendige revenue afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo werken we in clusters waarmee je dagelijks contact hebt en hebben we elke woensdag een team meeting om te bespreken wat er speelt in de verschillende hotels en waar we best practices en successen delen. Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je bent proactief, kunt goed multitasken en bent discreet waardoor je in staat bent om goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast ben je leergierig, gemotiveerd en flexibel en durf jij de vraag achter de vraag te stellen.

Verder:

 • Je volgt een hbo opleiding marketing, communicatie of hotel management;
 • Het is een pré als je ervaring met Excel hebt;
 • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar om mee te werken. De andere twee dagen is er eventueel ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Stagevergoeding van €750,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor.
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 750 per maand
Stages

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?