Valk Service Center - Revenue Manager
Overslaan naar content

Revenue Manager

Op locatie
 • Breukelen
€ 2.950 - € 3.650 per maandRevenue

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig, analytisch sterk, weet je veel van Yielding en analyseer je met gemak én plezier alle mogelijkheden en uitdagingen in onze markt?

Jouw werk

Het is voor onze hotels elke dag weer een uitdaging om een optimale omzet en winstgevendheid te behalen. Als Cluster Revenue Manager ga jij zelfstandig vier à vijf verschillende grotere en complexere hotels hierbij ondersteunen en adviseren. Om de best mogelijke resultaten te behalen verzamel jij via eigen onderzoek en strategische Revenue meetings met hotels informatie met betrekking tot financiële vooruitzichten, marktontwikkelingen en trends van dit moment.
Nadat je alle informatie onderzocht hebt, realiseer je een duidelijke Revenue strategie per hotel en ga je actief aan de slag met de uitwerking van deze strategieën. Zo verwerk jij alle informatie in de verschillende (Revenue)systemen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle distributiekanalen over de juiste inhoud, beschikbaarheid en prijzen beschikken zodat alle prijzen dagelijks geactualiseerd zijn. Dit geldt voornamelijk voor kamer omzet, maar ook voor extra uitgaven zoals arrangementen. Banqueting en F&B omzetten spelen daarnaast ook een belangrijke rol binnen Van der Valk. Hierdoor heb jij binnen deze rol een 360 graden blik op de hotel omzet.


Verder heb je een actieve bijdrage aan het Revenue en Yield beleid en de uitvoering hiervan voor al onze hotels. Ook onderzoek en optimaliseer je verschillende keten brede processen zoals ‘corporate pricing’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de input van het Revenue Management systeem, zodat hier een duidelijke forecast uit komt waardoor jij je strategieën weer verder uit kunt zetten. Ook maak je jaarlijks een budget voor de verschillende hotels die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.
                                                      

Zorg jij ervoor dat onze hotels een optimale prijsstrategie hebben?

Je team

Het Revenue team bestaat momenteel uit 18 collega's. Het team houdt zich onder andere bezig met het bepalen van (prijs)strategieën op basis van data, communicatie met de hotels en het zoeken naar mogelijkheden voor omzet optimalisatie samen met de hotels. Samen werken wij aan een toekomstbestendige Revenue afdeling. Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken en altijd voor elkaar klaar te staan. Zo werken we in clusters waarmee je dagelijks contact hebt en hebben we elke woensdag een team meeting om te bespreken wat er speelt in de verschillende hotels, en delen we best practices en successen. Daarnaast lunchen, sporten en borrelen we graag met elkaar.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, Revenue Management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Jij bent echte netwerker met een grote mate van zelfstandigheid en een scherp analytisch en cijfermatig inzicht. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig, ben je kritisch en ga je altijd voor het beste commerciële resultaat.

Verder:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van Revenue Management;
 • Je hebt werkervaring in de hotellerie en/of een commerciële instelling;
 • Je hebt ervaring met Excel, Word en Outlook;
 • Ervaring met IDPMS en/of Duetto is een pré;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk; 

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.950,- tot €3.650,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.950 - € 3.650 per maand
Revenue

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.950 - € 3.650 per maand
Revenue

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?