Valk Service Center - Service & Success Agent
Overslaan naar content

Service & Success Agent

Op locatie
 • Breukelen
€ 2.400 - € 2.750 per maandSupport

Functieomschrijving

Haal jij voldoening uit het oplossen van complexe vraagstukken en ben jij daarnaast iemand die samen met de hotels aanvragen kan omzetten in daadwerkelijke hotel reserveringen?


Samen met het Valk Service Center zorg jij voor de centrale ondersteuning bij de 75+ Van der Valk hotels. Van der Valk zit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs in Curaçao en Bonaire! Dit alleen al maakt elke werkdag anders dan de dag ervoor. Je werkt daarnaast nauw samen met onze collega's van Valk Business in het ondersteunen en adviseren van onze zakelijke markt. Dit doe je natuurlijk in een team van gezellige collega's!


Jouw werk

Als Service & Success Agent ben jij de onmisbare schakel met onze interne medewerkers, hotels, zakelijke gasten en partners. Je bent verantwoordelijk voor meerdere taken die vaak tegelijk lopen. Met jouw mogelijkheid tot schakelen zorg jij ervoor dat deze allemaal een succesvolle afloop hebben.

Je werkt samen met je collega’s bij het Service & Success team om alle communicatie te analyseren en dit om te zetten naar proactieve veranderingen om onze hotels en medewerkers te begeleiden in het gebruik van systemen en processen. Daarnaast ben je het centrale aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten en ondersteun je de Sales Managers in het omzetten van aanvragen naar daadwerkelijke boekingen.Je team

Onze 15 teamleden zijn meer dan slechts medewerkers; ze vormen de verbindende kracht die ervoor zorgt dat onze hotels moeiteloos functioneren en onze gasten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen. Dagelijks staat dit team klaar om hotelmedewerkers te ondersteunen bij hun taken, onze gasten te assisteren met betrekking tot centraal georganiseerde programma's zoals Valk Loyal en zich te richten op het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen. Daarnaast werken we aan verschillende projecten en implementeren wij digitale innovaties bij de hotels met een streven naar constante innovatie en verbetering.


De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals Development, Marketing en Operations ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Als medewerker ben je ambitieus en heb je uiteenlopende interesses die je verder wilt ontwikkelen. Dit gaat gepaard met een proactieve houding en een echte hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je goed georganiseerd, administratief vaardig en beschik je over een creatief denkvermogen.

Verder:

 • MBO'er of startend HBO’er;
 • Je hebt een frisse blik en denkt in oplossingen;
 • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende taken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (een derde taal zoals Frans of Duits is een pré);
 • Je hebt affiniteit met systemen en wilt altijd weten hoe een systeem in elkaar steekt.


Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.400,- tot €2.750,- o.b.v. 38 uur;
 • Flexibele werktijden en in overleg de mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels.


Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.


Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.400 - € 2.750 per maand
Support

of

Op locatie
 • Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.400 - € 2.750 per maand
Support

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?