Skip to content

Service & Success Agent

Breukelen€ 2.200 - € 3.000 per maandCustomer Service

Functieomschrijving

In het kort


Help jij onze hotels naar een hoger niveau?

Samen met het Valk Service Center zorg jij voor de centrale ondersteuning bij de 70+ Van der Valk hotels. Van der Valk zit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs in in Curacao en Bonaire! Dit alleen al maakt elke werkdag anders dan de dag ervoor. Bovendien werk je samen met projectmanagers mee aan de opzet van centrale projecten en uitrol van nieuwe website functionaliteiten. Ook houd je je bezig met het ondersteunen en adviseren van onze zakelijke markt. Dit doe je natuurlijk in een team van gezellige collega's!Werkzaamheden
Wat je doet

 • Je biedt ondersteuning aan de hotels en accountmanagers met betrekking tot de zakelijke markt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen portfolio op te bouwen.
 • Testen van en meedenken over ontwikkelen en verbeteringen van alle online platformen van Van der Valk. 
 • Ondersteuning bieden en beheren van het Van der Valk loyaliteitsprogramma. Hiervoor heb je contact met veel Van der Valk gasten, van jong tot oud!
 • Meedenken over de optimalisatie van de Van der Valk Giftcard en hier support op leveren. Hoe kunnen we nog meer mensen blij maken met een Van der Valk giftcard?
 • Biedt ondersteuning voor het technische landschap met de mogelijkheid tot specialisatie.
 • Adviseer (potentiële) zakelijke klanten en breng de service naar een hoger niveau. 


Profiel
Motivatie

Als Service & Success Agent zit het wel goed met je gevoel voor verantwoordelijkheid. Samen met een flinke dosis communicatie skills ondersteun je onze hotels, gasten en bedrijven met plezier. Uitdagingen? Jij denkt in oplossingen waarbij jouw technische affiniteit goed van pas komt. Snel kunnen schakelen en altijd bereid zijn die extra stap te zetten; zo behaal jij mooie successen!


Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Startend HBO’er of MBO niveau 4 (pré met werkervaring in een horeca-omgeving)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je gaat secuur te werk en bent punctueel.
 • Je bent zelfstandig en leergierig.
 • Front Office ervaring is een pré.
 • IDPMS ervaring is een pré.


Werkomgeving
Hier kom je terecht

Van der Valk Diensten Centrum (VDC) is de faciliterende organisatie voor 70+ Van der Valk Hotels & Restaurants in binnen- en buitenland. Schuif aan bij ons moderne kantoor dat gevestigd is in Van der Valk Hotel Breukelen en geniet van het sfeervolle hotel met een altijd energieke bedrijvigheid. In een jong en gedreven team vergroten we samen de online gastervaring van de Van der Valk Hotels in binnen- en buitenland. Hier ondersteunen wij de hotels met Marketing, Revenue Management, Sales, Recruitment, Technische Ondersteuning, Implementatie en Training.BELONING

Wat je krijgt

 • Dagelijkse lunch

  Onze chefkoks maken - zodra het weer kan - iedere dag weer een heerlijk gevarieerd lunchbuffet waarbij je zo ongezond of gezond kan gaan als waar je zelf zin in hebt. Van salade tot snacks, fruit tot desserts, alles is mogelijk. Ook in de avond kan je blijven eten tegen personeelstarief!

 • Sporten

  Je kan gratis in Van der Valk Hotel Breukelen! We bieden kickboxen, crossfit en yoga lessen aan. Gezellig samen met je collega's sportief de dag beginnen - of eindigen. Voordat je thuis op de bank ploft heb jíj je workout er al op zitten! Hoe lekker is dat?

 • Naast je werk

  Op ons prachtige kantoor is een bar te vinden waar we regelmatig de dag afsluiten met een gezellige borrel. Er is ook altijd wel een handvol collega's die blijft eten, dus genoeg gezelligheid te vinden.

 • Top locatie

  Een hip kantoor in het splinternieuwe Hotel Breukelen, op 2 minuten loopafstand vanaf Station Breukelen. Kom je met de auto? We hebben genoeg parkeergelegenheid, recht voor de deur.

 • Korting

  Omdat wij graag zien dat je onze guest experience zelf beleeft, kan je voor €65 per kamer, inclusief ontbijt verblijven bij de Van der Valk hotels! Een ideale manier om er even tussenuit te gaan. Daarnaast hebben we ook een Benefits at Work platform waarbij je als Van der Valk medewerker korting krijgt op merken zoals Adidas, Philips, JBL, Walibi en nog veel meer!

 • Geld enzo

  Jouw werk bij Valk Internet is uitdagend en dat verdient natuurlijk een goede beloning. Naast jouw salaris, ontvang je vakantiegeld, 25 vakantiedagen, woon- en werkverkeer vergoeding, pensioenregeling en natuurlijk korting op je verblijf in onze prachtige hotels.

 • Aandacht voor jou

  Vooral jouw ontwikkeling brengt ons naar een hoger niveau. Daarom is het belangrijk voor ons om te ontdekken waar jouw talent zich naartoe kan ontwikkelen en helpen we jou daarbij.

  Ben jij enthousiast geworden van de Service & Success Agent vacature? Solliciteer dan direct!


Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 3.000 per maand
Customer Service
Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 3.000 per maand
Customer Service

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?