Skip to content

Team Lead Service & Success

Breukelen€ 3.000 - € 3.500 per maandSupport

Functieomschrijving

Stap binnen in de boeiende wereld van het Service & Succes Team, waar jouw unieke vaardigheden en inzet fungeren als de cruciale schakel tussen onze diverse hotelfamilie en onze gewaardeerde gasten.

Jouw werk

Als Teamlead Service & Succes Team bij Van der Valk Hotels ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van een dynamisch team dat centrale ondersteuning biedt aan onze 75+ hotels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Curaçao en Bonaire. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Service & Implementation en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf.


Je team

Onze 7 teamleden zijn meer dan slechts medewerkers; ze vormen de verbindende kracht die ervoor zorgt dat onze hotels moeiteloos functioneren en onze gasten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen. Dagelijks staat dit team klaar om hotelmedewerkers te ondersteunen bij hun taken, onze gasten te assisteren met betrekking tot centraal georganiseerde programma's zoals Valk Loyal, en zich te richten op het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij het meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 Van der Valk hotels in het binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we op ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Je geeft leiding aan een team van 7 collega's, waarbij je focust op effectieve samenwerking, motivatie en doelgerichtheid. Je bewaakt en verbetert de servicekwaliteit voor hotels, gasten en bedrijven door procesverbeteringen en klanttevredenheid. Samen met je team werk je aan het verbeteren van de online gastervaring en bied je ondersteuning aan zakelijke klanten, waarbij je salesactiviteiten stuurt en technische support coördineert. Je waarborgt efficiëntie door procesoptimalisatie en rapportage, en faciliteert trainingen voor teamontwikkeling.

Verder:
 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen een servicegerichte omgeving.
 • Ervaring binnen Van der Valk en ervaring met sales activiteiten is een pré.
 • Je hebt ervaring met het coördineren van een team en het motiveren van medewerkers.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €3.000,- tot €3.500,- o.b.v. 38 uur;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maand
Support

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maand
Support

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?