Overslaan naar content

Webshop Marketeer

Breukelen€ 2.800 - € 3.300 per maandMarketing

Functieomschrijving

Zorg jij voor de tofste campagnes, ben je gek van A/B testing en zie jij het als een sport om continu te blijven optimaliseren en conversiepercentages te verhogen?


Wij zijn op zoek naar een webshop marketeer voor de marketingactiviteiten van Valk Store, de officiële webshop van Van der Valk. In Valk Store shop je onze selectie luxe producten die ook in de Van der Valk hotels te vinden zijn.


Jouw werk

Onze hotels zijn landelijk bekend, maar de Valk Store nog niet! Eigenlijk ga je werken in een start-up binnen een grote onderneming. Hierdoor:

 • Krijg je alle middelen en mogelijkheden om het verschil te maken.
 • Kun je blijven leren.
 • Kun je maand op maand records blijven breken.

Als webshop marketeer ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten rondom Valk Store. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: campagnes, ads, e-mailmarketing en social media. Zie jij het als een sport om continu te blijven verbeteren? Kun jij groot denken, plannen maken, en daar vervolgens zelf mee aan de slag gaan? Vind jij het leuk om marketingcampagnes te bedenken én zelf op te zetten? Dan zoeken we jou!


Niet alleen ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en digitale marketing, maar je past ze ook toe! Je neemt het initiatief en komt met plannen om de bekendheid van Valk Store te vergroten, door bijvoorbeeld een brand awareness campagne, of door het openen van een pop-up store. Daarnaast denk je na over mogelijkheden om Valk Store naar een hoger niveau te tillen.


Je team

Het marketing team bestaat momenteel uit tien collega's. Het team houdt zich bezig met de content en marketing voor de hotels en de centrale platformen (zoals Valk Verrast, Valk Deals én Valk Store). Samen werken wij aan internationale campagnes (denk aan de Vroege Toekan Weken), hotelwebsites, nieuwsbrieven, ads en social media. Dit doen we door een goed samenwerken met elkaar, leuke projecten en veel gezelligheid op de werkvloer! We starten elke ochtend met een bakkie koffie, we lunchen gezellig met elkaar aan de lange lunchtafel, en ook wandelen, sporten en borrelen we graag.

De organisatie

Werken bij de toekan betekent werken bij de meest gastvrije hotels van Nederland. Een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten, daar doen we het voor! Je komt te werken bij het Valk Service Center. Dit is de faciliterende organisatie voor meer dan 75 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland. In verschillende teams zoals marketing, Revenue management en HR ondersteunen we samen onze hotels op de best mogelijke manier. Dit doen we vanuit ons moderne kantoor in het mooie Van der Valk Hotel in Breukelen.

Vereisten

Jij

Online marketing, de hotellerie en/of E-commerce zijn je passie, je bent flexibel en goed in prioriteiten stellen. Je werkt graag samen met verschillende specialisten en brengt daarbij structuur aan om samen tot het beste resultaat te komen. 

Verder:
 • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van e-commerce, digitale marketing of een vergelijkbaar vakgebied.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als marketeer of e-commerce specialist in een vergelijkbare functie (het liefst bij een vergelijkbaar bedrijf).
 • Je bent 38 uur in de week beschikbaar.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van digitale marketingcampagnes.
 • Je bent analytisch, resultaatgericht en hebt sterke probleemoplossende vaardigheden.
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar een uitstekende gebruikerservaring.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met verschillende belanghebbenden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van je achtergrond en ervaring ontvang je een salaris tussen €2.800,- tot €3.300,- o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om in overleg deels thuiswerken;
 • Een pensioenregeling. Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk, daarom bieden we gratis onbeperkt sportlessen samen met je collega’s aan. Ook is er dagelijks vers fruit op kantoor;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Toegang tot ons Van der Valk Benefits at Work platform, waarbij je korting krijgt op merken zoals Adidas, JBL, Philips, Walibi en nog veel meer;
 • Aantrekkelijke personeelskortingen binnen onze prachtige hotels;
 • Flexibele werktijden.

Meer weten?

Eerst een dag(deel) meelopen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een reactie van ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld, deze partijen hoeven zowel telefonisch als via e-mail geen contact met ons op te nemen.

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.300 per maand
Marketing

of

Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.300 per maand
Marketing

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?