Arbeidsvoorwaarden | Valk Service Center
Overslaan naar content

Arbeidsvoorwaarden

Jij maakt als medewerker bij het Valk Service Center het verschil en dat waarderen wij! Die waardering laten we graag blijken en krijg je terug in een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Wij staan voor transparantie, flexibiliteit en natuurlijk horen leuke voordelen daar ook bij!

Salaris

Eén van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden is natuurlijk je salaris. In de vacatureteksten communiceren wij in de meeste gevallen het maximale bruto salaris o.b.v. een 38-urige werkweek. Het salaris hangt samen met de functie en het competentieprofiel dat daarbij hoort. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.

Work-life balance

Bij Valk Service Center werken de meeste collega’s 38 uur per week. Toch bieden we voor de meeste functies de mogelijkheid aan om in deeltijd te werken. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Je kunt daarnaast in overleg je werktijden flexibel invullen en (afhankelijk van de functie) deels thuiswerken.

Vitaliteitsprogramma

Wij hebben een samenwerking met ‘openup’. Hierdoor heb je op een laagdrempelige manier toegang tot een erkende psycholoog. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd, je kunt hier altijd terecht.

Sport

Je kan gratis sportlessen volgen in Van der Valk Hotel Breukelen! We bieden op dit moment functional kracht en indoor bootcamplessen aan. Gezellig samen met je collega's sportief de dag beginnen - of eindigen. Voordat je thuis op de bank ploft heb jíj je workout er al op zitten!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om maandelijks gebruik te maken van een voedingscoach, die er samen met jou voor zorgt dat jij jouw fitnessdoelen behaalt.

Voeding

Onze chef-koks maken iedere dag een heerlijk gevarieerd lunchbuffet waar jij tegen een aantrekkelijk tarief gebruik van kunt maken. Van salade tot snacks, fruit tot desserts, alles is mogelijk.

Ook in de avond kun je blijven eten tegen personeelstarief. Daarnaast is er vers fruit op kantoor.

Naast je werk

Naast je inzet voor het Service Center, vinden wij het belangrijk om ons in te zetten voor de maatschappij. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om met je collega’s onder werktijd vrijwilligerswerk te ondernemen.

Verder is op ons prachtige kantoor een bar te vinden waar we regelmatig de dag afsluiten met een gezellige borrel. Er zijn altijd wel collega's die blijven eten en er worden regelmatig leuke quizavonden en feesten georganiseerd door onze feestcommissie. Kortom, genoeg gezelligheid te vinden!

Verlofregelingen

Standaard hanteren wij 25 vakantiedagen (190 uur) per jaar op basis van een fulltime aanstelling van 38 uur per week.

Verder is het mogelijk om twee christelijke feestdagen in te wisselen voor twee andere niet-christelijke feestdagen. Dagen die wellicht beter passen bij jouw achtergrond, geloof of overtuiging.

Geboorteverlof

Het geboorteverlof (voor de partner van de moeder) bedraagt maximaal zes keer de overeengekomen arbeidsduur per week (op het moment van geboorte). Gedurende de eerste week van het geboorteverlof wordt je 100% doorbetaald en daarna ontvang je tijdens dit verlof 70% van jouw salaris. Deze dagen zijn in te vullen tot zes maanden na de geboorte.

Langdurig verlof

Standaard bieden wij de mogelijkheid om maximaal drie aaneengesloten weken verlof op te nemen. Echter bieden wij eens per drie jaar de mogelijkheid om maximaal zes aaneengesloten weken verlof op te nemen. De eerste 3 weken vallen onder het verlof en de laatste drie weken worden voor 50% doorbetaald.

Individueel Keuze Budget

Wij willen loyaliteit belonen. Hierdoor bouw je per gewerkt jaar één extra vrije dag op tot een maximum van vijf dagen (op basis van fulltime). Deze dagen kun je gebruiken als verlofdagen, maar ook om een cursus naar keuze te volgen. Dit hoeft geen werk gerelateerde cursus te zijn.

Mobiliteit

Leaseauto

De lease-autoregeling geldt voor medewerkers in bepaalde functies. Per functie wordt hanteren we andere auto categorie. Je kunt hiermee zowel zakelijk als privé mee reizen in Nederland. Mocht je niet (meteen) in aanmerking komen voor de autoleaseregeling, dan kun je gebruik maken van ondergenoemde opties.

NS-Business Card

We hebben voor bepaalde situaties de mogelijkheid om een NS-Businesscard gebruiken. Dit is afhankelijk van de functie, situatie en de reisafstand van het woon-werkverkeer. Óf

Reiskostenvergoeding

Wij hanteren een vergoeding van €0,21 netto per afgelegde kilometer. De vergoeding van het woon-werkverkeer is gemaximeerd tot €20 per gewerkte dag. De vergoeding wordt maandelijks met het maandsalaris uitbetaald.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is een belangrijke prioriteit voor ons. Ons learning & development aanbod helpt je invulling te geven aan je ontwikkeldoelstellingen. Zo kun je vakinhoudelijke events bijwonen en verzorgen wij elke twee maanden een interne training afhankelijk van de behoefte. Dit zijn trainingen zoals Excel voor gevorderden, Power BI, timemanagement en het ontvangen en geven van feedback. We bieden je in je loopbaan bij Valk Service Center tal van leermogelijkheden die jou in staat stellen om jezelf continu te ontwikkelen. Wat je wens ook is, in overleg is veel mogelijk.

Pensioenregeling

Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. Hierdoor bouwen we samen pensioen voor jou op waarbij we allebei evenveel betalen. Wij houden jouw deel in op jouw salaris dat wij samen met ons deel betalen aan het pensioenfonds. Verder hebben wij jouw nabestaandenpensioen ook verzekerd, dus dat is ook geregeld!Overige voorwaarden

Korting aanvullende zorgverzekering

Je kunt bij verschillende verzekeraars gebruik maken van een korting op de aanvullende zorgverzekering.

Personeelskortingen

Omdat wij graag zien dat je onze guest experience zelf beleeft, kan je vanaf €69 per kamer, inclusief ontbijt, verblijven bij onze Van der Valk hotels! Een ideale manier om er even tussenuit te gaan. Daarnaast hebben we ook een Benefits at Work platform waarbij je als Van der Valk medewerker korting krijgt op merken zoals Adidas, Philips, JBL, Walibi en nog veel meer!

Thuiswerkvergoeding

Op dagen waarop je thuiswerkt ontvang je een vergoeding van €2,15 netto per dag. Deze vergoeding geldt alleen voor functies, waarbij thuiswerken logischerwijs tot de mogelijkheden behoort.

Lijkt dit je wat?

Bekijk dan direct onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!