Veelgestelde vragen | Valk Service Center
Overslaan naar content

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over werken bij Valk Service Center, een vacature, het sollicitatieproces of iets anders? Bekijk dan hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag over de sollicitatie of een ander onderwerp er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 - 024 6301 of via hr@valkservices.nl en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. De antwoorden op de vragen zijn in het algemeen. Het kan zijn dat het proces per vacature anders verloopt of het antwoord op de vraag per vacature iets afwijkt.

Bekijk hier de antwoorden op onze andere veelgestelde vragen

Waar ligt het Valk Service Center en hoe is de bereikbaarheid?

Valk Service Center is gelegen in het prachtige Van der Valk Hotel Breukelen. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto of het OV (of de fiets). We hebben veel gratis parkeerplek en station Breukelen ligt in onze achtertuin.

Plan hier je route

Wat voor werksfeer kan ik verwachten bij Valk Service Center?

Het Valk Service center is een heel informeel bedrijf met persoonlijke aandacht. We hebben een platte structuur en werken op een hechte en prettige manier met elkaar samen. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid, een borrel en een feestje op zijn tijd. Jij ook?

Wat zijn de werktijden bij Valk Service Center?

Een werkweek is bij ons 38 uur en het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag. Iedereen is uiterlijk 9 uur op kantoor, dus ben je een vroege vogel, dan kun je ook lekker vroeg beginnen. Af en toe eens thuis werken? Ook daar doen we niet moeilijk over.

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt solliciteren door de vacature van jouw droombaan te openen en te klikken op de knop 'solliciteren'. Je kunt hier je gegevens invullen en je CV en motivatiebrief toevoegen. Klik op 'verstuur sollicitatie' en jouw sollicitatie komt bij ons binnen!

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Valk Service Center?

Werken bij Valk Service Center is een feestje! Regelmatig organiseert onze feestcommissie een borrel of een feestje, je kunt gratis sporten, krijgt korting op onze hotels, kunt cursussen volgen en nog veel meer.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Hoe lang duurt het voor ik een reactie van jullie ontvang?

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een automatische bevestigingsmail. Binnen 10 werkdagen nemen we per mail contact met je op. We zullen altijd contact met opnemen over je sollicitatie, ook als het geen match blijkt te zijn.

Mijn droombaan staat er niet bij, kan ik een open sollicitatie sturen?

We stimuleren proactiviteit en kunnen het waarderen als je ons een open sollicitatie stuurt voor jouw droombaan. Wie weet wat we voor je kunnen betekenen! Je kunt je open sollicitatie sturen naar hr@valkservices.nl.

Ik ben op zoek naar een stage bij Van der Valk, kan ik die hier ook vinden?

Zeker, we zijn altijd op zoek naar stagiaires, ook voor langdurige stages. Tussen de vacatures staan ook de vacatures voor stages. Liever in een hotel werken? Bekijk https://stagebijvandervalk.nl/ voor het volledige stage aanbod.