Werken bij Van der Valk Inkoop
Overslaan naar content

Werken bij Valk Inkoop

Valk Inkoop, hét distributiecentrum voor meer dan 70 Van der Valk hotels in Nederland, België en Duitsland.

Van der Valk Inkoop

Van der Valk ken je natuurlijk van de toekan die je langs de snelweg ziet. Met ruim honderd hotels in Nederland, België en Duitsland zijn wij een grote naam in de hotellerie. Daarom regelen we op strategisch niveau ook de inkoop voor al onze hotels  vanuit Van der Valk Inkoop. 

De inkoop, opslag en distributie worden beheerd vanuit ons nieuwe distributiecentrum in Eindhoven van waaruit we meer dan 70 hotels in Nederland, België en Duitsland bevoorrraden. Van thee tot ijs, snoep of vlees. We leveren steeds meer producten aan de hotels.

Wil jij werken bij Valk Inkoop en steek jij graag de handen uit de mouwen? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures.

Van der Valk Inkoop

Arbeidsvoorwaarden

Jij maakt als medewerker het verschil bij Valk Inkoop en dat waarderen wij! Die waardering laten we graag blijken in een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Wij staan voor transparantie, flexibiliteit en natuurlijk horen leuke voordelen daar ook bij!

Salaris

Eén van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden is natuurlijk je salaris. In de vacatureteksten communiceren wij in de meeste gevallen het maximale bruto salaris o.b.v. een 38-urige werkweek.

Het salaris hangt samen met de functie en het competentieprofiel dat daarbij hoort. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.

Personeelskortingen

Omdat wij graag zien dat je onze guest experience zelf beleeft, kan je vanaf €69 per kamer, inclusief ontbijt, verblijven bij onze Van der Valk hotels! Een ideale manier om er even tussenuit te gaan.

Daarnaast hebben we ook een Benefits at Work platform waarbij je als Van der Valk medewerker korting krijgt op merken zoals Adidas, Philips, JBL, Walibi en nog veel meer!

Reiskostenvergoeding

Wij hanteren een vergoeding van € 0,21 netto per afgelegde kilometer. De vergoeding van het woon-werkverkeer is gemaximeerd tot € 20 per gewerkte dag.

De vergoeding wordt maandelijks met het maandsalaris uitbetaald.

Verlofregelingen

Standaard hanteren wij 25 vakantiedagen (190 uur) per jaar op basis van een fulltime aanstelling van 38 uur per week.

Pensioenregeling

Wij hanteren een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca & Catering. Hierdoor bouwen we samen pensioen voor jou op waarbij we allebei evenveel betalen. Wij houden jouw deel in op jouw salaris dat wij samen met ons deel betalen aan het pensioenfonds. Dit betreft het basispensioen.

Korting aanvullende zorgverzekering

Je kunt bij verschillende verzekeraars gebruik maken van een korting op de aanvullende zorgverzekering.

OpenUp

Wij hebben een samenwerking met ‘OpenUp’. Hierdoor heb je op een laagdrempelige manier toegang tot een erkende psycholoog. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd, je kunt hier altijd terecht.

Openstaande vacatures

FunctietitelWerkmodelLocatieSalarisAfdeling
Logistiek MedewerkerOp locatie
  • Eindhoven
€ 14,4 - € 15,4 per uurInkoopBekijk vacature
Logistiek Medewerker
Op locatie
  • Eindhoven
€ 14,4 - € 15,4 per uur
Inkoop

Locatie

Het distributiecentrum is gevestigd op het Park Forum in Eindhoven, naast Eindhoven Airport.

Adres

Park Forum 1204 5657 HK Eindhoven Tel: 040-3039170

Gezamenlijke ruimte Valk Inkoop
Medewerker Valk Inkoop
Binnen bij Valk Inkoop

Wil jij werken bij Valk Inkoop?

Bekijk dan direct onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!